Lasă-te cuprins de Bucuria Verde a grădinii tale!

Husqvarna LC 140S

Este o masină de tuns gazon ușor de utilizat, adaptabilă, pentru grădini mari. Cu o lațime de lucru de 40 cm și 10 trepte de tăiere.

Dispune de o masă de tăiere din oțel. Caseta de colectare a ierbii de 50 l pentru o capacitate de colectare îmbunătățită și mai puține deplasări pentru golirea casetei. Mașină are o putere de 2.4 CP și o capacitate cilindrică de 125 cmc.

Solicită o ofertă

Scarificator gazon RURIS RXH999

Este construit pentru întreținerea perfectă a gazonului și aerisirea periodică în timpul anului. Scarificatoarele/aeratoarele de gazon vin și oferă continuitate și sănătate solului și rădăcinilor gazonului.

Face selecția pentru oxigenarea solului, decupând solul până la adâncimi care pot depăși adâncimea rădăcinii de iarbă, această metodă fiind un generator de oxigen al gazonului. Selecția adâncimii de lucru, adică a decupajului făcut în gazon, se realizează prin acționarea manetei, care ridică sau coboară șasiul aeratorului

Cu o capacitate cilindrică 212, 5.3CP, 40 cm lațime lucru, 3.6l, benzină, 45 l sac colector.

Motocoasa RURIS 740C

Este accesorizată cu suportul de mânere PlusConfort și harnașamentul DualBalance, pentru un confort ridicat în timpul utilizării.

Motocoasa RURIS este dotată cu noua tehnologie și anume noul model de motor în 4 timpi, care reduce vibrațiile în timpul utilizării, precum și zgomotul în comparație cu un motor clasic. Puterea dezvoltată este de 1.6 CP, așa că motocoasa face față multor solicitări mari în timp.

Servicii oferite

Motosăpătoare RURIS 731K

Dotată cu motor General Engine de 7,5 CP, este destinată lucrărilor agricole din grădini și culturi de câmp. Acest model poate fi utilizat pentru a lucra toate tipurile de sol datorită robusteții materialului din care este confecționată carcasa (fontă nodulară).

Motosăpătoarea poate fi manevrată cu ușurință grație schimbătorul de viteze cu acționare Easy Control, care dispune de un sistem de pârghii ce ajută utilizatorul să facă schimbul de viteze ușor, fără a mai indexa mecanic pinioanele din cutia de viteze.